SEO Services Glendaleسایت ساز / فروشگاه ساز / وبلاگ سازکسب سود / خرید و فروش ارزهای دیجیتال / کسب درآمدطلا / خرید و فروش / نقرهطلا / خرید / فروشعضوگیری / تبلیغات کلیکی / کسب درآمد image



در اين وبلاگ
در كل اينترنت

دانلود فایل پاورپوینت مردم سالاری دینی

[ad_۱]

دانلود فایل پاورپوینت مردم سالاری دینی

دسته بندی : کتاب و پژوهش » گوناگون

دانلود فایل پاورپوینت مردم سالاری دینی

لطفا به نکات زیر در هنگام خرید فایل توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه فایل قرار داده شده است.۲-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها می باشد و در فایل اصلی این پاورپوینت به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.۳-این فایل ضمانت دارد و اگر نکاتی که در متن میبینید تطابق نداشته باشد پول شما بهتون بر میگرده .

فایل قابلیت ویرایش دارد.آماده چاپ و ارائه درسی می باشد.قابلیت جستجو دارد.فرمت فایل : ppt

بخشی از فایل :

اسلاید ۱ : دیدگاه ها در خصوص مردم سالاری دینی

برخی از صاحب نظران، مخالف تعبیر مردم سالاری دینی هستند و از اساس، آن را تناقض گونه و غیر قابل تحقق می دانند؛بعضی دیگر نیز پذیرش آن را مستلزم نوعی تسامح در مفهوم دمکراسی در ترکیب مردم سالاری دینی می دانند و معتقدند که دمکراسی در اینجا، صرفا به معنی روش و شکل حکومت است نه فلسفه و مبنای آن. در مقابل، برخی پذیرش مردم سالاری دینی را مستلزم ایجاد نوعی محدودیت در مفهوم و تعریف دین و گستره آن، تفسیر می کنند. عده ای نیز این تعبیر را یک مفهوم ترکیبی از دو جزء درون دینی (دین) و برون دینی (دمکراسی ) ‌می‌دانند.و عده ای دیگر آن را مفهومی بسیط و کاملا درون دینی می دانند.

اسلاید۲ : سوالات اساسی درباره مردم سالاری دینی

چه برداشتی از دین در اینجا مورد نظر است؟ حداقلی، حد وسطی یا حداکثری؟چگونه می‌توان در عین پذیرش مردم سالاری به عنوان مبنای حکومت، حرف از مشروعیت دینی برای حکومت نیز به میان آورد؟اصولاً مبنای مشروعیت دینی حکومت از دیدگاه اسلام چیست؟ خدا؟ مردم؟  خدا و مردم؟ یا …آیا لازمه عدم پذیرشٍ تعارض در نظریه مردم سالاری دینی، پذیرفتن مرتبه روشی و شکلی مردم سالاری است یا اینکه می‌توان در عین پذیرش مردم سالاری به عنوان مبنا و فلسفه، سخن از مردم سالاری دینی نیز به میان آورد؟اگر مردم نیز در مشروعیت دینی حکومت نقش دارند، این نقش، چگونه با مشروعیت الهی حکومت، قابل جمع است؟

اسلاید۳ : مفهوم دموکراسی۱

ظاهراً اصطلاح دموکراسی در ابتدا در اندیشه فلسفی و سیاسی یونان باستان مطرح شد. افلاطون دموکراسی را به عنوان سیستمی که توسط حکومت شوندگان اداره می شود در تقابل با سیستم های؛ ۱- مونارشی که توسط یک فرد حکم رانده می شود   ۲- اولیگارشی که توسط طبقه نجبگان محدود اداره می شود   ۳- تیموکراسی  که توسط طبقه ملاکین اداره می شود ؛ قرار داد. ارسطو دموکراسی را « نظامی می داند که اجازه شرکت را به همگان می دهد»و آبراهام لینکلن – از اولین روسای جمهور امریکا- آن را «حکومت مردم به وسیله مردم و برای مردم» می داند.

اسلاید۴ : مفهوم دموکراسی۲

«دمکراسی شکل سیاسی دولت است در جایی که قدرت حاکم، مأخوذ از مردم باشد، خواه از طریق رفراندوم مستقیم (در دموکراسی مستقیم) خواه از طریق نمایندگان منتخب مردم(در دموکراسی نمایندگی). این اصطلاح از ریشه یونانی δημοκρατία  (dēmokratía)  به معنای “حکومت مردم” اخذ شده است. که مرکب است از دو واژه δῆμος (dêmos) به معنای مردم و κράτος (krátos) به معنای قدرت ، این ترکیب در میانه قرون چهارم و پنجم پیش از میلاد، ابداع شد تا سیستم های سیاسی را از هم تفکیک کند.»

اسلاید۵ : مفهوم دموکراسی۳

«برابری و آزادی از دوران باستان به مثابه مهمترین شاخصه های دمکراسی دانسته شده است. این اصول در این قاعده که همه شهروندان در برابر قانون مساوی هستند و در دسترسی به قدرت مساوی هستند؛ تجلی می یابد. مثلاً در دمکراسی نمایندگی هر رای وزن یکسان دارد و هیچ مانعی را نمی توان در برابر نماینده شدن افراد قرار داد و آزادی شهروندان از طریق حقوق مشروع، تضمین می شود و آزادی ها عموماً توسط قانون اساسی حمایت می گردد.» 

دسته بندی: کتاب و پژوهش » گوناگون

تعداد مشاهده:
۳۸۶۶
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: ۵۸

حجم فایل:۱,۰۵۲
کیلوبایت

  • محتوای فایل دانلودی:



[ad_۲]

لطفا روی این لینک کلیک نمایید تا به فروشگاه فایل هدایت شوید